+32 (0) 14 86 66 12

Structabo-Logo

Over bouwfirma Structabo

Bouwfirma Structabo realiseert al sinds 1979 nieuwbouwprojecten in Geel en omstreken. Met onze jarenlange ervaring en passie voor vastgoed zetten we onze schouders onder de bouw van diverse sleutel op de deur woningen en projecten in zelfbeheer. Samen maken we je sleutel op de deur droomwoning werkelijkheid!

Waarom bouwfirma Structabo?

Structabo is meer dan alleen een bouwbedrijf voor nieuwbouwprojecten. We zijn een partner in één van de belangrijkste avonturen van jouw leven. Daarom zetten we ons elke dag opnieuw in om de best mogelijke service en de meest kwalitatieve resultaten te leveren.

Structabo is een gevestigd familiebedrijf waarin vertrouwen en samenwerking evidenties zijn. Dankzij korte communicatielijnen worden beslissingen snel genomen en kunnen projecten efficiënt worden beheerd. Bovendien profiteert elk bouwproject van de rijke geschiedenis en kennis die Structabo in de loop der jaren heeft opgebouwd. De combinatie van familiewaarden, korte communicatielijnen en decennialange ervaring maakt van ons een betrouwbare partner in de bouwsector.

Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van jouw sleutel op de deur woning, biedt bouwbedrijf Structabo persoonlijke begeleiding op maat: ons deskundige team staat klaar om advies te geven, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden – voor, tijdens én na het bouwproces. We zijn hoofdelijk aansprakelijk, wat wil zeggen dat we onze verantwoordelijkheid opnemen voor eventuele schade of verplichtingen die voortvloeien uit het nieuwbouwproject. Zo kan je met een gerust hart beginnen aan het bouwproces van jouw sleutel op de deur woning.

Bouwfirma Structabo maakt gebruik van hoogwaardige materialen en werkt samen met vaste, betrouwbare onderaannemers voor alle nieuwbouwprojecten in Geel en omstreken. Dankzij deze partners kunnen we je een totaalprijs voorleggen, zodat je vanaf moment één weet wat je financieel mag verwachten. We garanderen niet alleen kwaliteit, maar ook financiële zekerheid.

Een prijsvoorstel ontvangen? maak een afspraak!

Team

sleutel op de deur - raam

ZAAKVOERDER

line
lines
sleutel op de deur - raam

ZAAKVOERDER

line
lines
sleutel op de deur - raam

ZAAKVOERDER

line
lines